Νο 399- PROTEIN EXTRA ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., σε συνεργασία με Γαλλική εταιρία τεχνολογίας ζωοτροφών, ανέπτυξε μια νέα σειρά μιγμάτων για προβατίνες και αίγες. Σκοπός της δημιουργίας της νέας σειράς προϊόντων είναι η διατήρηση της υγείας των ζώων σε υψηλά επίπεδα και ταυτόχρονα, η αύξηση της παραγωγικότητάς τους. Τελικός στόχος είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και η μείωση του κόστους παραγωγής.

Η φιλοσοφία ανάπτυξης των νέων προϊόντων στηρίζεται στην παγκοσμίως κυρίαρχη σήµερα αρχή της «διατροφής µε ακρίβεια» (precision feeding). Σύµφωνα µε την αρχή αυτή, στα μηρυκαστικά χορηγούνται εκείνες οι ποσότητες και αναλογίες θρεπτικών συστατικών που, μεγιστοποιούν την απόδοση της µικροβιακής χλωρίδας της Μεγάλης Κοιλίας και την πεπτικότητα των ζωοτροφών. Το πρωτεϊνούχο συμπύκνωμα 399 Protein Extra μπορεί να αντικαταστήσει το σογιάλευρο.

Το 399 Protein Extra, προορίζεται για τη διατροφή των προβατίνων και αιγών υψηλής γαλακτοπαραγωγής. Λόγω της ειδικής θερμικής επεξεργασίας του έχει υψηλό ποσοστό by-pass (προστατευμένης) πρωτεΐνης στη µεγάλη κοιλία για την µεγαλύτερη αξιοποίηση της στα απαιτητικά στάδια της υψηλής γαλακτοπαραγωγής, µε αποτέλεσμα να παρατηρούνται τα παρακάτω οφέλη:

  • Μείωση του κόστους διατροφής.
  • Διατήρηση της γαλακτοπαραγωγής και των πρωτεϊνών του γάλακτος σε υψηλά επίπεδα.
  • Ποικιλία πρωτεϊνικών πηγών που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της Μεγάλης Κοιλίας.
  • Κατάλληλη µορφή και εξαιρετική γευστικότητα, σημαντικοί παράγοντες στη διατροφή προβατίνων και αιγών υψηλής γαλακτοπαραγωγής.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το Protein Extra χρησιμοποιείται ως πρωτεϊνική πηγή για την παρασκευή μιγμάτων συμπυκνωμένων ζωοτροφών για προβατίνες και αίγες γαλακτοπαραγωγής.
Περιέχει Vioherbal +protein, μίγμα αιθέριων ελαίων και φυτικών εκχυλισμάτων για προστασία των πρωτεϊνών του ολικού σιτηρεσίου στη Μεγάλη Κοιλία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε την χρησιμοποίηση του προϊόντος αυτού και για την κατάρτιση σιτηρεσίων να απευθύνεστε στους Γεωτεχνικούς της Εταιρείας.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Σογιάλευρο  γενετικά  τροποποιημένο, DDGS, by-pass σογιάλευρο, μίγμα από bypass ηλιάλευρο και by-pass κραμβάλευρο, ουρία βραδείας αποδέσμευσης, μίγμα από αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα.

ΜΟΡΦΗ : Pellet
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : Χύμα και σακί 40 Kg  
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΙΟΖΩΚΑΤ
Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 22000 (HACCP) πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS.
Κωδικός Έγκρισης EE : αEL6100001.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Additional Info

ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ %:

ΟΛ. ΑΖΩΤΟΥΧΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

 

43,00

ΟΛ. ΛΙΠΑΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

 

5,20

ΟΛ. ΙΝΩΔΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ

 

10,00

ΟΛ. ΤΕΦΡΑ

 

  8,50

ΥΓΡΑΣΙΑ

 

10,00

ΑΣΒΕΣΤΙΟ (Ca)

 

0,40

ΦΩΣΦΟΡΟΣ (P)

 

0,75

ΝΑΤΡΙΟ (Na)

 

0,10

ΜΑΓΝΗΣΙΟ (Mg)

 

0,35