ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΦΑΡΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΥΡΗ

ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΦΑΡΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΥΡΗ

ΧΑΛΑΣΤΡΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 150 HOLSTEIN
ΜΕΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΑΛ/ΓΗ : ανά αγελάδα

Τον τελευταίο χρόνο προμηθεύομαι ισορροπιστές για αγελάδες υψηλής γαλακτοπαραγωγής Complett Keragen® Longlife και Complett EXTRA Keragen® Longlife, κτηνοτροφικά γάλατα Spezial Neu και Brillant-25 καθώς επίσης συμπληρώματα διατροφής Pansen Pilot, Colostrin και Vitaltrunk του οίκου της Josera.

Tηv Πέμπτη 12-09-2013, επισκεφτήκαμε την μονάδα της οικογένειας Τύρη και μεταξύ άλλων, δήλωσαν τα εξής:

Ποιος ήταν ο λόγος που δοκιμάσατε τους ισορροπιστές, τα κτηνοτροφικά γάλατα και τα συμπληρώματα διατροφής της ; Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της χρήσης των προϊόντων της Josera στη μονάδα μας. Επιθυμούσαμε να συνεργαστούμε με τον επώνυμο και αξιόπιστο οίκο της Joseraδιότι γνωρίζαμε πως παράλληλα θα μας παρείχε συνεχή τεχνική υποστήριξη. Μετά από συνεργασία ενός έτους διαπιστώθηκαν αύξηση των αποδόσεων και σταθεροποίηση του μεταβολισμού των ζώων.

Ποια είναι η εμπειρία σας με τα προϊόντα της Josera;

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα των προϊόντων της Josera, γι’ αυτό άλλωστε χρησιμοποιώ την ευρεία γκάμα των προϊόντων της στη μονάδα μου. Την εμπιστεύομαι απόλυτα για την αξιοπιστία της. Επίσης θα ήθελα να δηλώσω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το Τμήμα Γεωτεχνικών της εταιρίας.

tyrh2  tyrh3

Facebook Twitter Google+ Pinterest