ΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  ΧΡΥΣΗ - ΠΕΛΛΑΣ

ΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΧΡΥΣΗ - ΠΕΛΛΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΑΛ/ΓΗΣ800 Lacaune
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣΓΑΛ/ΓΗΣ400lt καθαρή γαλ/γη (μετά τον απογαλακτισμό)
ΠΟΛΥΔΥΜΙΑ:1,6

genitsarhs2Περίπου 6 χρόνια προμηθεύομαι τον ισορροπιστή γαλ/γής του οίκου της Josera Schaffit Keragen®-S, ενώ τον τελευταίο χρόνο το διατροφικό συμπλήρωμα Pansen-Pilot

Την Τετάρτη 06-03-2013, επισκεφτήκαμε την μονάδα του κ. Βασίλη Γενίτσαρη  και μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής:

Ποιος ήταν ο λόγος που δοκιμάσατε τουςισορροπιστές τροφής της Josera;

Εδώ και 5 χρόνια συνεργάζομαι με τη ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. χορηγώντας στα ζώα μου μίγμα υψηλής γαλ/γης Νο.31 και τον τελευταίο χρόνο ξεκίνησα το συμπλήρωμα διατροφής Pansen-Pilot (ζωντανή μαγιά) με άμεση βελτίωση του περιβάλλοντος της Μ.Κ. μετά από διαπίστωση και της υφής των κοπράνων. 

Από την έναρξη της συνεργασίας μας δοκίμασα τον ισορροπιστή της Josera Schaffit  Keragen®-S, κατά την ξηρά περίοδο και τελευταίο μήνα εγκυμοσύνης και παρατήρησα ότι τα κρούσματα τοξιναιμίας εγκυμοσύνης μειώθηκαν αισθητά και βελτιώθηκε η υγεία και η σωματική κατάσταση των ζώων. 

Ποια είναι η εμπειρία σας με τα προϊόντα της Josera;

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητα των προϊόντων της Josera, γι’ αυτό άλλωστε τα χρησιμοποιούμε στην μονάδα μου μέχρι σήμερα. Η Josera είναι αξιόπιστη στο χώρο της και τα προϊόντα της είναι για εμάς πολύτιμο εργαλείο. Επίσης, η Τεχνική Υποστήριξη μας βοήθησε να λύσουμε τα προβλήματα που είχαμε.

charizanh3  genitsarhs4

Facebook Twitter Google+ Pinterest