Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. συνδιοργάνωσε στην Κύπρο με τον αντιπρόσωπό της "Α. ΜΟΥΖΟΥΡΗΣ & ΥΙΟΣ" ενημερωτική εκδήλωση την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στις 10:30, στην αίθουσα εστιατορίου «Χαρούλα» στην περιοχή Αθηαίνου. Η εταιρία ΒΙΟΖΩΚΑΤ ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της JOSERA, η οποία είναι η μεγαλύτερη Γερμανική εταιρία παραγωγής σε συμπληρώματα διατροφής, ισορροπιστές τροφής, κτηνοτροφικά γάλατα και πλάκες λείξεως έχει ως στόχο τη συνεχή ενημέρωση των κτηνοτρόφων ώστε να βελτιωθεί η διαχείριση και η αποτελεσματικότητα των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης με θέμα "Αυξήστε την κερδοφορία σας βελτιώνοντας την ποιότητα της ενσίρωσης" ήταν ο κος Gernot Ströbel, Agriculture Engineer, Export Manager Josera. Την  ημερίδα συντόνισε: ο Γενικός Τεχνικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. κ. Ακρίτας Καλούσης, Γεωπόνος Ζωοτέχνης MSc, Cow Signals Trainer.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο κος Gernot Ströbel με ευχαρίστηση δέχθηκε και απάντησε σε πάσης φύσεως ερωτήματα σχετικά με την βελτίωση της ποιότητας της ενσίρωσης. Μετά την ομιλία ακολούθησε δείπνο.

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ βρίσκεται πάντα στην πρωτοπορία της έρευνας & ανάπτυξης νέων ποιοτικών προϊόντων και της συνεχούς τεχνικής υποστήριξης των κτηνοτρόφων στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε άλλες εξαγωγικές αγορές.