Η JOSERA HELLAS σε συνεργασία με τη ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. διοργάνωσε με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 23/05/2018 και ώρα 11:30 π.μ. στην ταβέρνα “ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ” στο Σοχό - Λαγκαδά. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των αγελαδοτρόφων, με θέμα:

                                                                «Η επίδραση του Θερμικού στρες στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αγελαδοτρόφοι, βοοτρόφοι και κτηνίατροι του Ν. Θεσσαλονίκης και των όμορων νομών. Το κύριο θέμα της ομιλίας ήταν η επίδραση του Θερμικού στρες στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής με ομιλητή τον κύριο Dr. Tyler Turner, International Dairy Specialist από την εταιρία JOSERA. Η μετάφραση της ομιλίας έγινε από τον κ. Καλούση Ακρίτα, Τεχνικό Διευθυντή ΒΙΟΖΩΚΑΤ, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε., κ. Τάσος Κυριακίδης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Export Manager της JOSERA κ. Ströebel Gernot και ο Υπεύθυνος Πωλήσεων της ΒΙΟΖΩΚΑΤ κ. Ηλίας Μαλιώκας, Τεχνολόγος Ζωικής Παραγωγής (κινητό: 6979112560).

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε ο κος Dr. Tyler Turner με ευχαρίστηση δέχθηκε και απάντησε σε πάσης φύσεως ερωτήματα σχετικά με την επίδραση του Θερμικού στρες στις αγελάδες γαλακτοπαραγωγής.

Πραγματοποιήθηκε εκτενής ανάλυση των πρακτικών εφαρμογών για τη μείωση του Θερμικού στρες και παρουσιάστηκαν οι διατροφικές λύσεις για την αντιμετώπισή του. Τα ενεργά συστατικά του καινοτόμου συμπληρώματος διατροφής της JOSERA DairyPilotFlavoVital® λειτουργούν συνεργιστικά για τη διατήρηση της βέλτιστης λειτουργίας του μεταβολισμού και για την ανακούφιση των αρνητικών επιπτώσεων που προκαλούν οι υψηλοί καλοκαιρινοί δείκτες THI στη γαλακτοπαραγωγή. Το DairyPilotFlavoVital® είναι εξειδικευμένο διατροφικό συμπλήρωμα για αγελάδες υψηλής γαλακτοπαραγωγής, ανάπτυξη νεαρών μόσχων και παχυνόμενα βοοειδή. Ο βέλτιστος συνδυασμός ζωντανής μαγιάς, φρούτων, βοτάνων και βιταμινών του συμπλέγματος Β επηρεάζει θετικά τη δραστηριότητα των μικροοργανισμών της μεγάλης κοιλίας. Τα αποτελέσματα του DairyPilotFlavoVital® έχουν πιστοποιηθεί από την παρακολούθηση 6.600 αγελάδων γαλακτοπαραγωγής επί μακρό χρονικό διάστημα. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά καθώς επιτεύχθηκε αύξηση γαλακτοπαραγωγής έως και 1,5 lit / αγελάδα / ημέρα.