ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
 
Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. εδρεύει στην Πιερία, στο 3ο χλμ Εθνικής Οδού Κατερίνης – Λάρισας. Με ημερήσια δυναμικότητα που πλησιάζει τους 500 τόνους και αποθηκευτική δυνατότητα μεγαλύτερη των 80.000 τόνων, έχει καθιερωθεί ως μία από τις πλέον σύγχρονες βιομηχανίες ζωοτροφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Από το 2011 λειτουργεί το δεύτερο εργοστάσιο της εταιρείας με έδρα τις Σέρρες, στο 7ο χλμ Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης.
 
Επίσης διαθέτουμε 2 υποκαταστήματα:
  • Αττική, Ασπρόπυργος
  • Νεοχωρούδα, Θεσσαλονίκη
 
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 
Το 2010 προχώρησε σε εκσυγχρονισμό του τεχνολογικού της εξοπλισμού ύψους 1,5 εκ. ευρώ:
·        νέο υπερσύγχρονο οριζόντιο αναμίκτη του Ολλανδικού οίκου Ottevanger,
·        νέο συγκρότημα πελλετοποίησης, του Ολλανδικού οίκου CPM, εξοπλισμένο με Ηygieniser (σύστημα ειδικής θερμικής επεξεργασίας των ετοίμων προϊόντων).
·        εγκατάσταση αυτόματου συστήματος ζύγισης - δοσομέτρησης πρόσθετων υλών, του Ολλανδικού Οίκου Ottevanger.
Το Χημείο του εργοστασίου εξοπλίστηκε με αυτόματο αναλυτή τροφίμων τεχνολογίας NIR, του γερμανικού Οίκου Bruker Optiks, επιτυγχάνοντας τον συνεχή έλεγχο των πρώτων υλών και των ετοίμων προϊόντων.

 
 
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. βρίσκεται πάντα κοντά σας με ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και με εξειδικευμένους γεωτεχνικούς που παρέχουν τεχνική υποστήριξη.
 
Επίσης, διαθέτει στόλο 11 φορτηγών αυτοκινήτων, επιτυγχάνοντας άμεσες παραδόσεις και ταχύτατες εξυπηρετήσεις στους πελάτες της.
Όλα τα προϊόντα έχουν δυνατότητα παράδοσης και σε μορφή χύμα.